TOPRAK GRUP SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ

>Ziyaretçi Sayısı:307
Sermayemiz güveninizdir , sloganıyla 2011 yılında faaliyetlerine başlayan TOPRAK GRUP SİGORTA , Barış BAŞTUĞ tarafından Ankara /Çankaya da kurulmuştur.Kaliteli, hızlı ve güvenilir hizmet anlayışıyla s...                devamını oku
Yetkili BARIŞ BAŞTUĞ
Telefon Alo Sigorata İletişim;03124825777
Adres ÖVEÇLER KABİL CADDESİ ( ESKİ 4 ) 65/7 ÇANKAYA ANKARA
Mail toprakgrupsigorta@hotmail.com

Vizyonumuz

                Sermayemiz güveninizdir , sloganıyla 2011 yılında faaliyetlerine başlayan TOPRAK GRUP SİGORTA , Barış BAŞTUĞ tarafından Ankara /Çankaya da kurulmuştur.Kaliteli, hızlı ve güvenilir hizmet anlayışıyla sektörün etkin ve tercih edilen sigorta acenteliği konumuna   gelmiştir.
           İşinin ehli ve konusunda uzman, gayretli çalışmalarıyla, teknolojik imkânları da birleştirerek gerçekleştirdiği hizmet faaliyetleri, sürekli değişim gösteren müşteri istek ve beklentileri doğrultusunda yürütülmektedir. Yıllardır süregelen kaliteli, hızlı ve güvenilir hizmet anlayışının müşterilerimiz nezdinde GÜVEN’ e dönüşmesi, bizleri ağır bir misyon yüklenmeye sevk etmiştir. Müşterilerimizin yaşam kalitesini yükseltmek, her zaman farklı hissedilecek hizmet faaliyetlerimiz TOPRAK GRUP SİGORTA ’nın vazgeçilmezi  olmuştur.
           Hızlı, kaliteli hizmet ve uygun fiyatlarla bölgemize hitap eden TOPRAK GRUP SİGORTA  , Araç, Konut , Sağlık ,All Risk Dask  ve İşyeri sigortalarını siz değerli müşterilerine sunmaktadır.
           Gelecekteki müşteri beklentilerini en iyi şekilde karşılamayı amaçlayarak, yeni hizmet yatırımları ve çalışmalarına büyük önem veren TOPRAK GRUP SİGORTA , aydınlık bir geleceğe doğru adım adım ilerleyen ülkemizin siz değerli kurum ve insanlarına hizmet vermekten kıvanç ve mutluluk duymaktadır. Çeyrek asırdan beri kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışıyla sizlere huzur getiren TOPRAK GRUP SİGORTA, müşterilerinden aldığı sarsılmaz güç ve güvenle kurumsallaşma yolunda önemli adımlar atmaktadır.

Bizi Bulun

Adres ÖVEÇLER KABİL CADDESİ ( ESKİ 4 ) 65/7 ÇANKAYA ANKARA