Kuantum Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi

>Ziyaretçi Sayısı:3560
**Merkezimiz; İnsanlığın yaşam kalitesini yükselterek hayatlara değer ve gülümseme katmak misyonuyla 2006 yılında kurulmuştur. Bu misyonumuzu gerçekleştirmede bilimsellik ve güvenilirlik ana ilkelerim...                devamını oku
Yetkili Ömer Çiçek
Telefon 0312 230 56 86
Adres GMK Bulvarı No:123-1/30 Maltepe / ANKARA (Denizcilik müsteşarlığı karşısı, Maltepe metro durağı çıkışı)
Mail reklam@kuantumtedavi.com

Vizyonumuz

                **Merkezimiz; İnsanlığın yaşam kalitesini yükselterek hayatlara değer ve gülümseme katmak misyonuyla 2006 yılında kurulmuştur. Bu misyonumuzu gerçekleştirmede bilimsellik ve güvenilirlik ana ilkelerimiz, maksimum hijyen, yüksek konfor ve modern aletler vazgeçmeyeceğimiz araçlarımızdır.

Kuantum Fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi ortalama günde 300 hastaya ayaktan fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmeti verebilecek kapasiteye sahiptir. Tedavi birimlerindeki fizik tedavi kabinleri kişiye özel tasarlanmış olup, her odada müzik yayını, ısıtma ve havalandırma sistemi bulunmaktadır.

Özellikle ortopedik ve nörolojik rehabilitasyon alanında çalışmaları bulunan merkezimizde, kırıklar, protez ameliyatları, menisküs yırtıkları, çapraz bağ yaralanmaları rehabilitasyonu, parkinson, MS, CP ve İnme rehabilitasyonu, bel - boyun fıtıkları, eklem rahatsızlıkları, kemik ve tendon rahatsızlıklarının fizik tedavi, manipülasyon - masaj, kuru iğneleme, lokal enjeksiyonlarla tedavisi yapılmaktadır.

Ulaşım olarak GMK Bulvarı’nda Ankaray Maltepe durağı çıkışında ve diğer toplu ulaşım güzergahları üzerinde Ankara’nın merkezi bir konumundadır.

 Fizik tedavi ve Rehabilitasyon uzman hekimleri, fizyoterapistler, fizyoterapi teknisyenleri, hemşireler, manuel terapi uzmanlarından oluşan 25 kişilik sağlık personelimiz, halkla ilişkiler, hasta danışmanları, ulaşım, temizlik ve bakım elemanlarından oluşan 15 kişilik bir ekiple desteklenmektedir.

Bizi Bulun

Adres GMK Bulvarı No:123-1/30 Maltepe / ANKARA (Denizcilik müsteşarlığı karşısı, Maltepe metro durağı çıkışı)