TSK Rehabilitasyon Bakım Merkezi-(Fizik Tedavi Merkezi)

>Ziyaretçi Sayısı:47929
***Mükemmeliyet Sınırlarını Zorlayan,Yaratıcı Ve Bilimsel Donanımları Rehabilitasyon Bakım Ve Fizik Tedavi^de Profosyonel Ekipleri ile Tıbbi Rehabilitasyon alanında dünyanın en iyisi ve örnek alınan ö...                devamını oku
Yetkili Bilgi Danışma Hattı; (0312)291 1000
Telefon Alo Fizik Tedavi Hasta Randevu Hattı:(0312)291 190
Adres *Rehabilitasyon Bakım Merkezi-(Fizik Tedavi Merkezi)*Başkanlığı 06800 Lodumlu Yolu BİLKENT-ANKARA
Mail bilgi@benimrehberim.com
x
x
x
x
x
x
x
x
x

Vizyonumuz

                ***Mükemmeliyet Sınırlarını Zorlayan,Yaratıcı Ve Bilimsel Donanımları Rehabilitasyon Bakım Ve Fizik Tedavi^de Profosyonel Ekipleri ile Tıbbi Rehabilitasyon alanında dünyanın en iyisi ve örnek alınan öncü bir kuruluş haline gelmektir* Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi; kutsal vatan topraklarımızın savunulması ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için, görev başında sakatlanan veya uzvunu kaybeden gazilerin, fiziksel, psikolojik ve sosyal rehabilitasyonlarının çağdaş koşullarda yapılabilmesi ve engelli duruma düşenlerin yaşam boyu devamlı bakımlarının sağlanabilmesi amacıyla kurulmuştur. Bu tesis, kadirşinas milletimizin evlatları için ordusuna hediyesidir.
Tesis, 1995 yılı içerisinde “Ankara Gazeteciler Cemiyeti” ve “TRT Kurumu” tarafından başlatılan “Haydi Türkiye! Mehmetçikle Elele” Kampanyasına yüce Türk Milletinin gösterdiği büyük ilginin sonucu toplanan bağışlarla inşa edilmiştir.
**Çeşitli nedenlerle yetersiz ve engelli durumuna gelmiş hastaların, sosyal yaşamlarındaki fiziki, psikolojik ve sosyal zorlukları tek başına ve/ veya aileleri ile birlikte güven duygusu içinde aşabilen bireyler haline gelmelerini sağlamaktır.
 Kavram olarak, koruyucu ve tedavi edici sağlık hizmetlerinden farklı, ancak bu hizmetleri tamamlayıcı hekimlik uygulamaları ile genel sağlık hizmetlerine bütünlük kazandırarak, personeli, aileleri ve emeklileri ile Kahraman Gazilerimizin ve belirlenmiş oranda vatandaşlarımızın sağlık standartlarını yükseltmek, huzur ve mutluluklarına katkıda bulunmaktır.

Danışma: (0312) 291 1903 - 291 1904
Randevu: (0312) 291 1018
Santral: (0312) 291 1000
 

Bizi Bulun

Adres *Rehabilitasyon Bakım Merkezi-(Fizik Tedavi Merkezi)*Başkanlığı 06800 Lodumlu Yolu BİLKENT-ANKARA