Hayal Sahnesi (0312)2362471

>Ziyaretçi Sayısı:36394
Atatürk ve Müzik /  Çocuğunuza Müzik Dinletin / Bale / Ankara’da Sanat / Enstrüman Çalışmalarında Ailenin Önemi / Müzik ve Hareket / Bale Tarihi / Piyano alırken / Okul Öncesi Dönemde Yaratıcı Drama /...                devamını oku
Yetkili Bilgi Danışma;(0312)2362471
Telefon (0312) 2362471
Adres Ümitköy 2539. Sokak No:34 Ümitköy / Yenimahalle
Mail info@hayalsahnesi.com.tr
x
x
x
x
x
x

Vizyonumuz

                Atatürk ve Müzik /  Çocuğunuza Müzik Dinletin / Bale / Ankara’da Sanat / Enstrüman Çalışmalarında Ailenin Önemi / Müzik ve Hareket / Bale Tarihi / Piyano alırken / Okul Öncesi Dönemde Yaratıcı Drama / Müzik Çocuk Gelişimi ve Öğrenme / Klasik Müzik Beynin İlacı / Ses Renkleri / Piyano Zekayı Geliştiriyor / Yaratıcı Drama Tiyatro İlişkisi / Hayal Sahnesi Solistleri Orkestrası / Piyano’nun Tarihçesi  / Chopin Yorumu  / Genel Gelişim Sürecinde Müziksel Gelişim 

**HAYAL SAHNESİ SANAT KURSU**

   Hobi olarak sanat eğitimi almak isteyen öğrencileri yetiştirmenin yanı sıra kendisini müzik, gösteri veya sahne sanatlarının herhangi bir dalında yetiştirmek isteyenlerin ilk uğrak yeri Hayal Sahnesi… Konservatuvarlara, tiyatro okullarına, profesyonel dans gruplarına, uluslararası müzik ve bale yarışmalarına, yurt dışındaki konservatuarlara ve yetenek sınavı ile öğrenci kabul eden okullara öğrenci hazırlayan bir kurum; çocuklar başta olmak üzere sanatla yoğrulmak isteyen her yaştan insana koçluk yapan bir danışmanlık merkezi, profesyonel bir yoldaş…

   T.C. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak Emek, Ümitköy, Kavaklıdere ve Batıkent’te 


**Hayal Sahnesi Sanat Kursu

   4 ayrı şubesi bulunmakta olan Hayal Sahnesi, aynı zamanda ‘London College of Music’ in Ankara’daki tek yetkili eğitim ve sınav merkezi olma özelliğini taşımakta. Hayal Sahnesi’nin Müzik bölümünde tüm enstrüman derslerinin yanı sıra solfej, konservatuvara hazırlık, şan dersleri; Dans bölümünde klasik bale, modern dans, hip-hop, jazz dans, pilates ve yoga; Tiyatro bölümünde ise çocuklar için yaratıcı ve eğitici drama, yetişkinler için oyunculuk ve diksiyon ile ilgili eğitimler verilmekte, aynı zamanda öğrencilerin sahne üzerinde performans göstermeleri sağlanarak onların bu deneyimi ve heyecanı yaşaması hedeflenmektedir.

   Devlet Opera ve Balesi, Devlet Tiyatrosu, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, Devlet Konservatuarları ve Müzik Fakültelerinde öğretim üyesi olan sanatçıların ders verdiği çağdaş bir sanat merkezi olan Hayal Sahnesi’nde kurucuları başta olmak üzere eğitmenlerinin çoğunluğu aktif olarak sanat yaşantılarına sahne üstünde devam etmektedirler. Böylece profesyonel yaşantının getirdiği deneyimleri öğrencileriyle paylaşarak, onların eğitim süreçlerinde bir fark yaratılması amaçlanmaktadır.

   **Hayal Sahnesi bünyesindeki topluluklar:

   2008 yılının Şubat ayında ‘Hayal Dans Topluluğu’ olarak Viyana’da gerçekleşen ‘Kahveciler Balosu’nda Türkiye’yi temsil ederek Volkan ERSOY’un hazırladığı Mozart’ın ‘Rondo Alla Turca’ koreografisini sahnelemiş ve büyük beğeni toplamıştır.

   2009 yılında ‘Hayal Sahnesi Dans Tiyatrosu’ olarak Polonya’nın Legnica şehrinde ikincisi yapılan ‘City’ festivaline davet edilerek Can ATİLLA’nın müziği, Kemal BAŞAR’ın rejisi ve Volkan ERSOY’ un koreografisi ile ‘Aşkı Hürrem’ adlı eser sahnelenmiştir.

   ‘Hayal Sahnesi Solistleri Orkestrası’ 2010 yılında Resim Heykel Müzesi Operet Sahnesi’nde bir dünya prömiyeri konseri gerçekleştirmiştir.

   Her yıl gerçekleştirdiğimiz ‘Hayalden Gerçeğe’ adlı Bale ve Müzik Gösterilerimizde öğrencilerimizi sahneye çıkarma ve onları bu büyülü dünya ile buluşturma düşüncesinden hareketle etkinliklerimize kesintisiz devam etmekteyiz.

   Bizler biliyoruz ki çocukların, gençlerin birer sanatçı adayı olarak yetişmesi, hayallerinin gerçekleşmesi kadar, aydınlık bir neslin temsilcileri olmalarında da başlıca etkendir.

Hayallerinizi birlikte gerçekleştirelim…

**ÜMİTKÖY HAYAL SAHNESİ  
0.312   223 87 07 - 223 87 98 
8.Cadde  No:83/2

HAYAL SAHNESİ
ÜMİTKÖY
2539. Sokak No:34
 0.312 236 24 71 - 236 29 71

HAYAL SAHNESİ
KAVAKLIDERE 
Paris Caddesi No:12/9
0.312 418 12 13 - 418 13 14

HAYAL SAHNESİ
BATIKENT
Kentkoop Mh 1862.Sk Yeni Başkentliler Sitesi C3 Blok No:15
0.312 250 44 60 - 250 44 61

Bizi Bulun

Adres Ümitköy 2539. Sokak No:34 Ümitköy / Yenimahalle